Devino Persoana Fizică Autorizată pe Meditații.ro


În următorul material video vei vedea exact pașii prin care trebuie să treci pentru a avea un PFA. Urmărește-l cu atenție!

Alex Băraru, CEO și Cofondator Meditații.ro


Pasul 1. Înființarea PFA-ului

Apasă pe butonul de mai jos pentru a fi redirecționat către partenerii noștri SOLO.ro, unde vei depune actele necesare înfințării unei Persoane Fizice Autorizate:

Pasul 1

Pasul 2. Anunță-ne când ai PFA

Atunci când ai primit certificatul firmei sau Codul Unic de Identificare, completează formularul din butonul de mai jos. Așa te vom ține în evidența noastră și te vom contacta la momentul potrivit și-ți putem oferi emblema "PRO Verificat" pe Meditatii.ro!

Pasul 2

Pasul 3. Respectă misiunea și valorile Meditații.ro

Nimic mai simplu, încearcă să te dezvolți constant, să predai cu pasiune și drag elevilor tăi și încearcă să fii un profesor meditator cumpătat, obiectiv și empatic. Află misiunea și valorile noastre apăsând pe acest buton:

Pasul 3

Concluzie și contact

La Meditații.ro suntem dedicați îmbunătățirii educației în România și suntem mândri ceea ce facem. Suntem convinși că facem o diferență pentru că putem contribui la construirea unui viitor mai strălucit pentru viitoarele generații din România, fie ele de elevi, studenți sau profesori.

Dacă vrei ajutor suplimentar, să povestim sau să discutăm anumite subiecte, suntem oricând la un click distanță..

Dacă simți că te exprimi mai ușor în vorbit, ne poți suna în funcție de program, la +40 774 640 068.

x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept