Bine ai venit pe Meditații.ro, unde poți învăța sau preda orice. Află povestea noastră.

Credem că educația privată poate ajunge la sufletul elevilor într-un mod în care școlile publice adesea nu reușesc. Misiunea noastră este să oferim un învățământ personalizat, care să inspire și să motiveze fiecare elev să își atingă potențialul maxim.

alex bararu si rares mosescu cofondatori meditatii.ro

Primul proiect

Totul a început cu Infonow.ro, o platformă care conecta elevii cu studenți buni la informatică. Paul Colța, alături de Alex Băraru și alți colegi, au avut o viziune simplă: "să facem programarea accesibilă pentru toți."

Cerere mare

Mai târziu, alături de Anastasia Susciuc, am lansat Matenow.ro și Bionow.ro. Specializate în matematica, fizica, biologie, chimie si medicina au luat cu asalt piața meditațiilor inovatoare în România.

Interes internațional

Alex Băraru, alături de Rareș Moșescu decid să unească toată experiența lor în educație, marketing și inovare și să redefinească piața educației private prin Meditatii.ro.

Continuăm inovarea

Platforma actuală este rezultatul experiențelor și feedback-ului acumulat în acești ani, proiectată să ofere cea mai bună experiență de învățare online a orice materie, clasă sau subiect.

De ce credem în misiunea noastră?

Am pornit din orașe mici, unde accesul la educație de top nu era o certitudine. Determinați să schimbăm această realitate, ne-am dedicat activităților ce pot aduce un plus de valoare în societate încă de mici. Lupta noastră personală este ca fiecare elev să atingă excelența prin efort și dedicație, nu doar prin privilegiu.

În spatele cortinei

Ne străduim să inovăm și dezvoltăm constant platforma, dar în același timp ne dorim să construim un viitor în care fiecare elev să poată să viseze la un succes accesibil și să aibă instrumentele necesare pentru a-l realiza.

Nu vrem să avem un simplu site de anunturi meditatii. Dacă simți că vrei să fii parte dintr-un climat educațional non-toxic și să te dezvolți ai venit unde trebuie.

alex bararu prezinta si vorbeste cu oameni
rares mosescu programeaza
videouri social media meditatii.ro

În căutarea profesorilor răbdători, calmi și competenți.

Tot mai mulți elevi, părinți și angajați caută un profesor meditator ce este un mentor, o persoană de urmat prin obieciurile și tehnice dezvoltate de acesta. În anii noștri am reușit să schimbăm traiectorii, vieți, rezultate școlare și universitare.

1.000

Profesori pe platformă

Cei care au ales să predea într-un loc de încredere.

20k

Elevi trecuți prin platformele noastre.

Numărul crește constant prin simplul fapt că cei care au încercat serviciile ne recomandă mai departe.

10.000+

Accesări lunare

Reușim să aducem împreună o comunitate atât de mare pe rețelele de socializare pe grupuri și pagini.

Vrei și tu să ai o educație privată de calitate?


x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept