Ce înseamnă PRO Verificat?


PRO Verificat este o opțiune disponibilă pe site-ul nostru care se referă la profesorii care au fost verificați de echipa noastră pentru a se asigura că respectă anumite criterii de calitate și legalitate în prestarea serviciilor de meditații.

pro-verificat-meditatii-ro

Așa apare emblema la un utilizator verificat.


Aceste criterii includ faptul că profesorii au o formă juridică de prestare a serviciilor legală, cum ar fi PFA (Persoana Fizică Autorizată) sau SRL (Societate cu Răspundere Limitată), și că au fost pe platforma noastră de cel puțin trei luni. De asemenea, aceștia trebuie să fi meditat cu succes mai mult de 10 elevi.

Profesorii noștri meditatori pot alege să se înscrie complet gratuit pentru această opțiune. Vizitatorii Meditatii.ro pot fi siguri că profesorii cu această etichetă sunt calificați și respectă toate normele legale, iar astfel pot avea încredere în calitatea serviciilor prestate.

Tot acest efort face parte din misiunea noastră este de a legaliza meditațiile și de a ajuta profesorii și elevii să își găsească un mediu de învățare sigur și eficient. Suntem dedicați în a oferi o platformă sigură și de încredere pentru toți utilizatorii noștri, atât profesori cât și elevi.

De asemenea, oferim și alte informații relevante despre meditații, dezvoltare personală și profesională. În ceea ce privește procesul de verificare a profesorilor, echipa noastră face mai mult decât să verifice doar forma juridică de prestare a serviciilor. Verificăm istoricul CUI-ului firmelor și discutăm direct cu profesorii prin apel telefonic pentru a ne asigura că aceștia sunt de încredere și că respectă toate normele legale. Evaluăm performanțele lor ca meditatori, astfel încât să ne asigurăm că pot oferi servicii de înaltă calitate. Toate aceste verificări sunt menite să asigure că utilizatorii noștri beneficiază de servicii de meditație de încredere și în siguranță.


Opțiunea PRO Verificat este o alegere excelentă pentru utilizatorii noștri care doresc să știe cu siguranță că beneficiază de servicii de meditație de înaltă calitate, facturate și în siguranță. Nu încercăm să discriminăm și nu vrem să lăsăm singuri profesorii meditatori la început de drum, tocmai de aceea încercăm să le arătăm calea legalității cu sfaturi, tutoriale, reduceri și deduceri de taxe, astfel încât subiectul meditațiilor să nu mai fie "tabu" în România.Vrei și tu să fii devii legal?

Aici ai tutoriale, explicații, resurse, reduceri și ajutor prin apel video (dacă e nevoie).

Apasă aici!
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept