Date de contact
Meditatii Psihologie Cluj-Napoca Sonia M
Sonia M - Psihologie

Sonia M. - Meditatii Psihologie

PREGĂTIRE ADMITERE UBB/UNIBUC CLUJ/BUCURESTI *PSIHOLOGIE*
Te uiți la cărți și caiete și îți spui: "Nu știu de unde să încep?" Programul meu bine organizat și personalizat de meditații te va pregăti astfel încât să ajungi la rezultatele dorite de tine. Comunicarea este continuă între noi, vei primi un excel cu planurile săptămânale de lecție, îți voi cere feedback continuu, îți ofer "ponturi", te învăț cum să abordezi aceste tematici într-un mod care respectă baremul, îți explic ce urmăresc corectorii și ce își doresc să vadă în lucrarea ta.

Abordarea mea este una prietenoasă, pas cu pas, ca de la egal la egal. Am avut mare succes cu elevii din anii trecuți (peste 9.50 la admitere și examen) și pregătesc elevi inclusiv la nivel de performanță. La orice nivel ai fi, totul e personalizat pentru nevoile tale. Vom avea discuții și despre aspectele psihologice, căci multe nereușite provin din emoții. Iar legat de restul, te ajut să îți aplici potențialul.

Să-ți explic cum decurge o meditație cu mine:
- Ne întâlnim pe Microsoft Teams sau Zoom, săptămânal sau în ritmul dorit de tine (flexibil în funcție de tine, poți să-mi spui daca vrei meditații doar o perioadă limitată).
- În prima ședință îmi doresc să aflu despre tine: de unde pornim, verific ce știi deja, cum dorești să fie programul nostru, stilul tău de învățare. Te învăț să îți faci un program folosind metoda SMART și vom începe de acolo. Îți prezint excelul cu lecțiile săptămânale și explic cum funcționează. Îți arăt structura examenului, ce vizează și îți ofer primele materiale.

!!!
Dacă dorești să dai la UBB Psihologie în Cluj-Napoca, cu atât mai bine. Am seturi de grile din toate sesiunile anterioare de examinare și informații extra care să facă admiterea un proces fără stres datorită susținerii mele. Aici studiez și am să-ți povestesc cum e atmosfera. Pentru UNIBUC lucrăm pe gândire critica, pentru Cluj la aptitudini cognitive.
Dețin eu materialele și grilele, am doar nevoie de atenția ta.

Hai să lucrăm!
Detalii
Pret 55 lei / o ora
Clasa predată Psihologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Cluj
Oraș Cluj-Napoca
Informații despre profesor
General Vezi video de prezentare
Răspunde în 24h+
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Psihologie- Universitatea Babeș Bolyiai Cluj Napoca
  • Asociatia Romana de Hipnoza si Psihoterapie Eriksoniana
  • Youth Worker&Facilitator Erasmus+ în training
  • Trainee stagiu Clinica de Psihoterapie Terra Pi Cluj Napoca

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Psihologie Cluj-Napoca
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept