Date de contact
Meditatii Psihologie Ramnicu Valcea Grecescu Dana
Grecescu D - Psihologie

Grecescu D. - Meditatii Psihologie

Bună!
Mă numesc Dana, sunt încă elevă, si urmează sa dau bacalaureatul la psihologie. Îmi doresc sa fac pregătire cu alte persoane, deoarece mă pricep la explicarea materiei, sunt capabilă sa ii fac pe ceilalți sa înțeleagă materia si îmi place sa fac acest lucru. Vreau sa ajut cat mai multe persoane sa ia o notă cat mai bună la examenul de bacalaureat.

Materia mea este foarte bine structurată, pe capitole, ușor de înțeles, logice și după fiecare subpunct al lecției urmează cel puțin 10 grile, la unele lecții pentru un singur subpunct am chiar 30 de grile.

Suportul meu de curs cuprinde toate grilele care s-au dat de-a lungul anilor, din 2013 pana acum, exerciții si exemple pentru fiecare proces. De asemenea, materia mi-a fost validată de un profesor si de un student la psihologie.

În timpul ședinței îți voi explica fiecare proces psihic, vom rezolvam grilele împreuna, iți voi explic in ce constă fiecare subiect al examenului, îți voi oferi exemple pentru orice parte a lecției.

Pentru acasă iți voi da și teme, pentru ca este foarte important sa lucrezi cat mai mult pana la susținerea bacalaureatului, iar eu voi fiu aici ca sa mă asigur ca vei lua o notă mare.

Îți promit că daca mă vei alege pe mine, vei lua cu siguranță peste nota 8,50 fără sa fie nevoie sa tocești, pentru ca psihologia este o materie ușoara, dacă este explicată corespunzător.

Eu mă adaptez oricărui mod de înțelegere, si este de ajuns sa îmi spui care este cea mai bună metodă a ta de a învăța, iar eu o voi folosi pe aceasta. Consider că toate acestea sunt niște motive foarte bune ca să mă alegi pe mine, eu te asigur ca nu vei fi dezamăgită/ dezamăgit de serviciile mele. Ședința va ține in mod normal o ora (60 de minute) , dar vor existe momente in care aceea ora va fi depășită, deoarece unele lecții nu pot fi explicate într-o singură oră, si se va desfășura individual.

Țin să menționez ca la simulare pentru disciplina psihologie am obținut nota 9,30.
Detalii
Pret 50 lei / o ora
Clasa predată Psihologie
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Valcea
Oraș Ramnicu Valcea
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența Mai putin de un an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Liceu Constantin Brâncoveanu

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Psihologie Ramnicu Valcea
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept