Date de contact
Meditatii Pian Bucuresti - Sectorul 1 Emanuel Mirea
Emanuel M - Pian

Emanuel M. - Meditatii Pian

Cu o experiență de 30 ani de muzica și o abordare creativă, am captivat inimile și mințile studenților, oferindu-le o educație muzicală inspirată și cuprinzătoare.
Studiez pianul de la 9 ani si chitara de la 14 ani, am o experienta de 25 de ani de productie muzicala, si 30 de ani ca solist vocal si artist, facandu-ma cunoscut prin proiectele Stigma si Emanuel.
Sunt membru al Uniunii Compozitorilor de peste 25 de ani si membru in Asociatia Drepturilor de Autori de 20 ani.

Cursurile se desfasoara in zona centrala a Bucurestiului - zona Dorobanti sector 1, cu acces facil folosind mijloace de transport.

În cadrul acestor cursuri, veți descoperi universul magic al pianului, sub îndrumarea unui profesionist talentat și pasionat de muzică. Fie că sunteți la început de drum sau aveți experiență anterioară, cursurile sunt personalizate pentru a se potrivi nivelului dvs. de pregătire muzicală.
Abordez metode inovatoare de predare, combinând tehnicile clasice cu elemente creative, pentru a vă încuraja să vă exprimați în mod unic și autentic prin muzică. Veți învăța nu doar tehnica pianistică, ci și interpretarea și exprimarea emotiei prin intermediul frazarii muzicale.
Datorită experienței mele ca producător muzical și cantautor, adaug o dimensiune specială cursurilor, ajutându-vă să explorați compoziția și improvizația, dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile de compozitor.
Cursurile de pian oferă o atmosferă prietenoasă și susținătoare, în care fiecare elev, se simte încurajat să-și dezvolte pasiunea pentru muzică și să-și atingă potențialul.
Indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, cursurile de pian vă oferă oportunitatea de a vă descoperi talentul și de a vă îndrăgosti de frumusețea muzicii. Vă aștept cu drag să faceți primii pași către o călătorie muzicală unică și de neuitat!

Cursuri Pian individuale:
1h (50 min) / 130 ron
Abonamente:
4h / luna - 480 ron
Informații despre profesor
General
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Sound design, post productie pentru televiziune si film - Columbia Academy Vancouver Canada
  • Facultatea de Sociologie si Antropologie, Universitatea Avram Iancu Cluj-Napoca – licentiat Babes-Bolyai

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Pian Bucuresti - Sectorul 1
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept