Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 1 Tărcuță Vasile
Tărcuță V - Matematica

Tărcuță V. - Meditatii Matematica

Pentru cine sunt meditațiile?
Ofer meditații pentru elevii din clasele I - VIII, precum și pentru cei din liceu, indiferent de profil (științe ale naturii, tehnologic, vocațional sau mate-info). Matematica poate părea uneori dificilă, dar eu sunt aici pentru a face totul mai simplu de înțeles și mai palpitant pentru elev.

Ce vă ofer?
Meditațiile mele sunt personalizate și prietenoase, adaptate la nivelul și ritmul fiecăruia. Cu experiența mea și pasiunea pentru matematică, vă voi ajuta să înțelegeți conceptele cheie și să exersați pentru a vă îmbunătăți rezultatele școlare.

Ce m-ar califica?
Nu doar că sunt student la o facultate prestigioasă, dar am și obținut o notă impresionantă de 9,75 la examenul de Bacalaureat la matematică. Aceasta atestă nu doar cunoștințele mele solide, ci și abilitatea de a le transmite cu succes.

Flexibilitate
Meditațiile mele sunt disponibile pe tot parcursul anului școlar, precum și în timpul vacanțelor, pentru a vă asigura că sunteți mereu pregătiți pentru orice provocare matematică.

Nu ezitați să mă contactați!
Detalii
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Cibernetică,, Statistică și Informatică Economică, din cadrul Academiei de Studii Economice București, specializarea Informatica Economica

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 1
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept