Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3 Mihaela
Mihaela - Matematica

Mihaela - Meditatii Matematica

Rezultate exceptionale in pregatirea pentru Bacalaureat. Locuri limitate, deoarece se lucreaza intens cu fiecare cursant in parte, in vederea obtinerii unei note foarte mari.

De asemenea, ofer meditatii la matematica, pentru orice nivel, Bacalaureat - M1, M2, M3, Evaluare Nationala, admitere la facultate UPB, olimpiade, pentru aprofundarea sau recuperarea materiei si pentru alte testari. Meditatiile se tin atat individual, cat si in grup. Sala in care au loc meditatiile a fost creata special pentru acest scop, dispune de tabla interactiva, laptop, videoproiector. Materialele didactice, fisele de lucru, materiale auxiliare pentru rapida si constienta acumulare de notiuni si deprinderi sunt asigurate de catre mine. Garantez rezultate concrete si rapide. Periodic se va primi un raport al evolutiei pentru cursant/parinte.

Avand in vedere situatia actuala meditatiile se desfasoara si in mediul online! Se lucreaza individual, pe tabla virtuala, rezultatele fiind la fel de bune!
Informații despre profesor
General
Răspunde în aceeași zi
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Profesor de liceu
Studii
  • -Masterat: Didactici ale Disciplinelor Filologice (Universitatea din Bucuresti)
  • -Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, Specializarea Limbă și literatură română- Limba și literatura engleză
  • - Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele educaţiei
  • -Curs de specializare pentru Limba Engleză- Universitatea din Gothenburg (Suedia)
  • -Modul psihopedagogic Nivelul I şi II

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept