Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3 Cristina
Cristina - Matematica
Cristina - Meditatii Matematica
Bună! Eu sunt Cristina, sunt studentă la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica din București și profesoara de fizică la centrul de meditații din București.
Scopul meu este sa îmi ajut elevii sa obțină rezultate cat mai bune la examenul de Bacalaureat și admitere și să treacă cu brio peste testele si tezele de la scoală.

Datorită vârstei apropiate de cea a elevului și a faptului că sunt o persoană calmă și întelegătoare orele decurg lipsite de tensiune sau stres, într-un spațiu prietenos, astfel încât elevul să se simtă în largul lui și să îmi zică orice nelămurire are pe parcursul orelor de meditații, iar in restul timpului imi poate scrie oricând eventualele întrebări legate de matematică pe whatsapp .
Ofer meditații atat fizic cât si online, caz în care predarea si rezolvarea exercițiilor se va face exclusiv prin intermediul tabletei grafice prin platfomele zoom, skype sau discord.

De-a lungul anilor elevii mei au promovat examenul de bacalaureat in procent de 100%, cu note de minim 9.20(profil economic) si 8.95(profil real).

Pentru mai multe detalii sau intrebari, nu ezitați să mă contactați! :)
Informații despre profesor
Nume Cristina
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Studenta la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica din București
  • Urmez modulul psiho-pedagogic pentru a deveni, in viitorul apropiat, cadru didactic
  • Profesoara de fizica la Centrul De Meditatii din Bucuresti

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept