Aura Arsene - Meditatii Matematica
Ultima actualizare Dec 7, 2021
ID-ul postării 4722
Profesor de grad I cu 33 de ani de experienta, ofer meditatii la matematica, incepand cu clasa a IV-a, pana la clasa a XII-a inclusiv, atat pentru Examenele Nationale prevazute in programa scolara (Evaluarea Nationala, Bacalaureat), cat si pentru admiteri in diferite cicluri de invatamant (Facultate, Colegiu - clasa a V-a), dar si pentru concursuri si olimpiade scolare sau doar pentru intelegerea si aprofundarea propriu-zisa a materiei.

Fiind de atatia ani in invatamant, am intalnit o gama larga de tipuri de elevi, astfel ca pot garanta ca ma pot adapta la orice tip de personalitate si cerinte. Elevii mei au participat intotdeauna cu drag la concursuri, ba chiar aproape in fiecare an am avut un calificat la etapa nationala a Olimpiadei de Matematica. Cunosc foarte bine cerintele actuale ale colegiilor si facultatilor, asadar stiu pe ce trebuie sa ma axez asa incat sa asigur reusita elevului.

Avand la randul meu o fiica, studenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, pot spune cu certitudine ca stiu cum sa rezonez cu tinerii, astfel incat elevul sa vina cu drag si dorinta de invatare la fiecare sedinta, fara a considera cele 2 ore petrecute impreuna ca fiind stresante, mult prea solicitante si plictisitoare.

La inceput, as vrea sa ne cunoastem, sa stabilim de comun acord dorintele si asteptarile pentru a putea crea cel mai bun plan de studiu, customizat pe nevoile individuale ale fiecarui elev. Indiferent de cunostintele lui la momentul actual, vom relua oricum materia, punand accent pe neclaritatile sale, dupa care vom continua sa descoperim aceasta materie, extrem de frumoasa din punctul meu de vedere :), impreuna si sa lucram pentru atingerea target-urilor sale.

In mod normal sedinta va dura 2 ore, se va desfasura online, stabilind de comun acord platforma cea mai convenabila, iar tariful este de 100 lei/sedinta (individual), 160 lei/sedinta (grup de 2 elevi - 80lei/elev), 210lei/sedinta (grup 3 elevi - 70lei/elev) si 240 lei/sedinta (grup 4 elevi).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Aura Arsene
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Universitatea Bucuresti - Facultatea de Matematica
  • Liceul Industrial Nr.2 Vladimir Streinu Gaesti - specializare matematica-fizica
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept