Date de contact
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3 Andreiana Nicoleta Andreea
Andreiana N - Matematica

Andreiana N.A. - Meditatii Matematica

Bună! Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Matematică și Informatică, profilul Matematică, din cadrul Universității din București. De asemenea, sunt înscrisă și la modulul psihopedagogic, întrucât vreau să devin profesor după absolvirea facultății.

Ofer pregătiri la matematică pentru clasele V - VIII și pentru clasele IX - XII, cât și pentru examenul de Bacalaureat. Ședința se va desfășura individual și are o durată de 2 ore, iar prețul este de 80 de lei (online, dețin tabletă grafică).

Sunt o persoană răbdătoare, calmă, înțelegătoare și atentă la nevoile fiecăruia și consider că am putea colabora foarte bine datorită vârstei mele apropiate elevului. Orele vor fi lipsite de stres și temeri, astfel încât copilul să îmi poată adresa orice fel de întrebare, iar în afara pregătirii îmi poate scrie pe whatsapp pentru orice nelămurire legată de matematică.

Vom recupera și vom aprofunda împreună materia și de asemenea vom lucra pentru testele și evaluările de la clasă. În urma ședințelor matematica nu va mai părea grea de înțeles și poate ajunge să fie îndrăgită.
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Matematica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 3
Informații despre profesor
General
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Matematica Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept