Date de contact
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 2 Zahiu Andreea
Zahiu A - Limba romana

Zahiu A. - Meditatii Limba romana

Bună!Mă numesc Andreea, am 22 de ani și sunt absolventă a Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București. Am urmat specializarea Științe politice în limba franceză.
Pe de altă parte, am urmat un profil umanist,filologie intensiv franceză la Colegiul Național Mihai Eminescu din București.

Ofer pregătire în format online sau fizic(oraș Titu) pentru limba și literatura română, dar și pentru evaluarea națională. pentru elevii din primară și gimanziu. Menționez ca am o experiență de 3 ani în predarea meditațiilor. De asemenea, ofer meditații și la limba franceză.

În cadrul examenului de bacalaureat,am obținut media 9,73,iar la examenul de licență media 10.

Prețul unei ore de meditații este de 50 de lei. Dacă dorești sa obtii o notă mare la proba de limba română,te aștept la meditatii.
Detalii
Pret 50 lei / o ora
Clasa predată Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Bonjour!Ma numesc Andreea Zahiu, am 22 de ani si sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti, fiind licentiata in Stiinte Politice in limba franceza. Am urmat un liceu cu profil filologic intensiv franceza, participand la diverse concursuri si olimpiade unde am obtinut premii si diplome. De asemenea, detin diplomele Delf B1 si B2.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 2
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept