Vintilă - Meditatii Limba romana
Ultima actualizare Oct 23, 2021
ID-ul postării 4511
Ofer meditații la limba și literatura română. Utilizez mijloace dinamice de predare, plecând de la necesitățile și stilul de învățare al fiecărui elev. Scopul este internalizarea informației, care aduce cu sine, desigur, note foarte bune. Noțiunile gramaticale, lexicale și literare urmează a fi înțelese, ci nu reproduse într-o manieră mecanică. Limba și literatura română reprezintă pentru mine o pasiune veche, începută din clasele primare și materializată de-a lungul timpului prin intermediul obținerii de medalii și premii la olimpiade, concursuri școalare, dar și examene naționale. În același timp, participarea la cursurile Facultății de Filosofie, mi-a alimentat pasiunea pentru lectură.
În vederea consolidării abilităților mele de lucru cu tinerii prin metode inclusive de educație formală și non-formală, mi-au fost utile cursurile de psihopedagogie urmate în cadrul facultății, dar și experința dobândită din participarea la workshop-uri cu tineri, în calitate de instructor de teatru.
Locația o putem stabili împreună. Prima ședință ( ce durează o oră și 15 min) este gratuită, fiind dedicată stabilirii nivelul de pregătire al copilului.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 3
Informații despre meditator
Nume Vintilă
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Filosofie, Universitatea din București, specializarea Studii Europene, licență; Studii de dezvoltare internațională și Etica Relațiilor Internaționale, anul I, master
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept