Date de contact
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6 Mihai Iulia
Mihai I - Limba romana

Mihai I. - Meditatii Limba romana

Numele meu este Iulia Mihai și sunt profesor titular în învățământul de stat, grad didactic definitivat.
Cadru didactic în activitate, cu experiență de 5 ani în predare, absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din București și a masteratului ,,Studii literare”, ofer meditații la Limba și literatura română elevilor din clasele gimnaziale și liceu, pregătesc elevi atât pentru Evaluarea Națională, clasa a VIII-a, cât și pentru susținerea examenului de Bacalaureat.
Ofer ajutor în înțelegerea textelor literare, argumentarea unui punct de vedere, exprimare corectă, într-o manieră literară, expresivă, însușirea noțiunilor de gramatică și recuperarea materiei pentru elevii de gimnaziu și liceu. Metodele folosite sunt cele moderne, centrate pe elev, pe interacțiune și comunicare, dar și adaptabilitate în funcție de nevoile elevului pentru obținerea celor mai bune rezultate.
Încă de acum 3 ani am început să ofer meditații ONLINE, iar rezultatele dorite la examene mi-au demonstrat atât mie, cât și părinților că acesta nu e un impediment. În plus, se economisește un timp prețios pierdut prin deplasarea la domiciliul meditatorului. Facilitatea de a învăța din propria cameră, locul unde fiecare se simte cel mai confortabil, utilizarea platformei GoogleMeet pentru transmiterea documentelor, a fișelor teoretice sau utilizarea tablei online pentru explicații creează un mediu propice pentru însușirea cunoștințelor. Ofer meditații și FIZIC la domiciliu, doar dacă se creează grupe de minimum 2 elevi.

100 lei / o oră și 30 de minute
130 de lei / două ore
Detalii
Pret 100 lei / o ora si 30 de minute
Clasa predată Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor de liceu
Studii
  • Facultatea de litere, Universitate București
  • Masterat Studii literare, Universitate București

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept