Date de contact
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6 Bianca Cuciuc
Bianca C - Limba romana

Bianca C. - Meditatii Limba romana

Numele meu este Bianca Cuciuc. Sunt cadru didactic, absolventă a Facultății de Litere (Universitatea din București), specializarea limbă și literatură română - limbă și literatură germană. În prezent sunt masterandă în cadrul aceleiași instituții, specializarea Studii Literare.
Ofer meditații la limba și literatura română pentru clasele I-XII, adaptând programa școlară fiecăruia dintre elevii mei. Pe lângă activitatea mea de bază, mă ocup și de predarea limbii, literaturii și culturii române străinilor.
O activitate recentă pe care o desfășor cu cei mici, născută din pasiunea mea pentru literatură - în oricare dintre formele ei, este cea de creative writing. Creative writing-ul nu este doar o modalitate de a pune cuvinte pe hârtie; este despre a da frâu liber imaginației, despre descoperirea vocii interioare, despre exploatarea ideilor și despre dezvoltarea creativității.
Detalii
Informații despre profesor
General
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Am absolvit Facultatea de Litere (Universitatea din București), specializarea Limba și Literatura Română - Limba și Literatura Germană.
  • În prezent sunt masterandă în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Studii Literare.
  • Am absolvit primul nivel al modulului psihopedagogic și în prezent urmez cursurile nivelului II.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept