Date de contact
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6 Alexandra
Alexandra - Limba romana

Alexandra - Meditatii Limba romana

Sunt studentă la Facultatea de Limbi si Literaturi Străine din București, engleză-coreeană, la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și urmez cursurile modulului psihopedagogic din cadrul Facultății de Psihologie și Stiintele Educatiei.
Ofer meditatii online la limba română, pentru elevii din ciclul primar, gimnazial și cei de liceu. Sunt o persoana calmă, organizată, pasionată de limbi străine si ma pot adapta la stilul de invatare al fiecarui elev, folosind materiale personalizate pentru ca fiecare sedinta sa fie cât mai productivă.
Pretul unei sedinte de 1 ora și 30 minute este 80 lei(o ședința de 2 ore-100 lei) si se poate desfasura atat fizic la domiciliul elevului(Sector 5 și 6), cat si online, pe orice platforma va este mai convenabil.
Detalii
Pret 80 lei / o ora si 30 de minute
Clasa predată Limba romana
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • * Sunt studentă la Facultatea de Limbi si Literaturi Străine din București, engleză-coreeană, la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și urmez cursurile modulului psihopedagogic din cadrul Facultății de Psihologie și Stiintele Educatiei.
  • Sunt o persoana calmă, organizată, pasionată de ceea ce fac si ma pot adapta la stilul de invatare al fiecarui elev, folosind materiale personalizate.
  • Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa mă contactați.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba romana Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept