Date de contact
Meditatii Limba olandeza Bucuresti - Sectorul 2 Irina Rosca
Irina R - Limba olandeza

Irina R. - Meditatii Limba olandeza

Ofer meditații la limba neerlandeză (sau, dacă insistați, olandeză) pasând cursanților, pe lângă materiale proiectate în funcție de specificul nevoilor și targetelor personale, și entuziasmul necesar pentru ca achiziția acestei limbi (aparent) intimidante să fie înlesnită & convertită dintr-un proces anevoios, care, fără ghidarea potrivită, se poate resimți ca o caznă, într-unul plăcut, fluid și care să-i recompenseze progresiv pe cei ce parcurg pașii indicați de mine cu o din ce în ce mai mare încredere în abilitățile lor de comunicare orală și scrisă.

În structurarea lecțiilor se ține cont nu doar de nivelul (începător/avansat) și ritmul fiecăruia, cât și de contextul vizat, accentul putând cădea pe cele necesare anterior unei mutări în Țările de Jos/Belgia, pe pregătirea în vederea susținerii examenelor de limbă și cultură neerlandeză sau pe dobândirea skill-urilor lingvistice cerute la locul de muncă și evaluate în interviurile din etapa de recruitment a diverse companii. Dacă vine în ajutorul cursantului, predarea se poate sprijini prin paralele cu limba engleză. Disclaimer: ședințele pot conține fragmente de filme & podcasturi & umor.

Pasionată de cuvinte intraductibile & absolventă a secției de neerlandeză-franceză la FLLS UniBuc (Certificaat Nederlands als Vreemde Taal CNaVT obținut în anul II de studii) & bursieră în cadrul departamentului de neerlandistică a Universității din Viena, în paralel activării în mediul corporatist pe poziții cu limba neerlandeză, am acumulat o experiență în învățământ (4 ani) predând copiilor și adulților în colaborare (Centrul ARIEL afiliat Facultății de Limbi și Literaturi Străine, British School of Bucharest) sau pe cont propriu.

Logistic: 2h (180 lei), 1h30min (150 lei); locație: zona MegaMall/online; posibilitate de formare de grupe de maxim 3 persoane;
Informații despre profesor
General
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Bachelor's Degree, University of Bucharest, Faculty of Foreign Languages and Literatures, Dutch-French
  • Master's Degree Studies, CESI - Center of Excellence in Image Studies, University of Bucharest
  • Dutch Translation Course organized by Taalunie-Taal, Cultuur en Beroep & University of Gent, Belgium
  • Dutch Doctoral School “Literatuur en letterkunde in de eenentwintigste eeuw“, held in Vienna, Austria
  • Dutch Doctoral School “Literatuur en (post-)humanisme”, held in Olomouc, Czech Republic

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba olandeza Bucuresti - Sectorul 2
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept