Date de contact
Meditatii Limba japoneza Bucuresti - Sectorul 5 Madalina Antonia Stan
Madalina A - Limba japoneza

Madalina A.S. - Meditatii Limba japoneza

Am experiență de 5 ani în predarea limbii japoneze si ofer meditatii de limba japoneza personalizate pentru pentru orice nivel.

Meditatiile sunt personalizate in functie de nivelul lingvistic, nevoile si stilul de invatare al elevului.
Ofer inclusiv cursuri temporare pentru persoanele care doresc să viziteze Japonia și vor să se obtina un nivel minim de cunostinte lingivstice si culturale.

Pretul este de 80 lei/ora pentru meditatiile 1 la 1, si 50 lei/ora pe persoana pentru grupuri de doua sau mai multe persoane. Durata recomandata pentru o sedinta este de 2 ore, dar se poate ajusta in functie de capacitatea elevului. Meditatiile vor avea loc online sau la resedinta mea (Bucuresti, Rahova).

Toate materialele de studiu, inclusive cele tiparite vor fi oferite in mod gratuit cursantilor.

Despre mine:
- In 2021 am absolvit Facultatea de Limbi Moderne din cadrul Universitatii East Anglia ( in Marea Britanie), specializarea Limba si Cultura Japoneza. Acolo am urmat inclusiv cursuri despre predarea limbilor straine, metode si tehnologii de dublare/ subtitrare/ interpretare.
- Am locuit timp de 1 an in Japonia (Tokyo), unde am urmat studii avansate de limba si cultura japoneza la Waseda Daigaku.
- Am subtitrat animeuri precum Mawaru penguindrum si Boruto; am lucrat ca traducator japonez-englez si vice-versa; am predat limba japoneza la o gradinita privata si prin meditatii.
- Sunt la curent cu tot ce înseamnă mijloace si materiale destinate studiului limbii japoneze (manuale, resurse audio, resurse video, aplicatii si jocuri educative, fise de lucru) .

よろしくお願いします!
Detalii
Informații despre profesor
General
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • licentiata la University of East Anglia specializarea Modern languages, limba japoneza si cursuri intensive de limba si cultura japoneza la Waseda University, Tokyo

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba japoneza Bucuresti - Sectorul 5
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept