Date de contact
Meditatii Limba japoneza Costesti Alexandra Eremia
Alexandra E - Limba japoneza

Alexandra E. - Meditatii Limba japoneza

Descoperă fascinanta lume a limbii și culturii japoneze alături de mine, un instructor cu peste 15 ani de experiență în meditații și predare. Cu atestate de competențe lingvistice și metode de predare adaptate tuturor categoriilor de vârstă, te voi însoți în călătoria ta către cunoașterea acestei culturi captivante. Membru al APJR și cu experiență alături de profesori japonezi, îți ofer o perspectivă autentică și profundă asupra limbii și culturii japoneze.

Rezultatele excelente ale elevilor mei reflectă pasiunea și dedicarea mea pentru predare. Cu un background solid în limbile străine și un masterat axat pe Japonia modernă, împreună cu experiența mea de studiu și cercetare în Japonia, sunt pregătit să te ghidez spre succes în învățarea limbii japoneze.

În cadrul cursurilor noastre, vei explora nu doar aspectele lingvistice ale japonezei, ci și aspecte culturale fascinante, cum ar fi ceremonia ceaiului, haiku-ul, origami-ul, anime, manga sau festivalurile tradiționale japoneze. 一緒に日本語を話しましょう! (Issho ni nihongo wo hanashimashou!) - Hai să vorbim japoneză împreună!
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Costesti
Informații despre profesor
General Vezi video de prezentare
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Asistent universitar
Studii
  • Liceul Teoretic "Ion Creangă", secția intensiv limba japoneză
  • Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea engleză - japoneză
  • Master "Jurnalism si comunicare politica", disertatie cu tema "Egalitate de gen si diferente culturale in Japonia moderna"
  • Goethe Universität MEAS (Modern East Asian Studies) focus pe Japonia
  • Osaka University Research Student

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba japoneza Costesti
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept