Iuliana Mihailescu - Meditatii Limba germana
Ultima actualizare Dec 1, 2021
ID-ul postării 3454
Bursieră a Institutului Goethe, dețin diploma Goethe-Zertifikat C1 din anul 2016 în urma unui stagiu la Bonn (Germania). Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine în anul 2010, secția Filologie Germană-Engleză și în 2012 Masteratul de Traduceri Literare.

Möchtet ihr Deutsch lernen? Keine Sorge! Ich werde euch helfen.
Guten Tag. Sunt o profesoară dedicată cu experiența în pedagogie de opt ani și investesc pasiune în ceea ce fac.
Am experientă de lucru cu diferite categorii de vârstă, dedicându-mă în special copiilor și adolescenților, ca urmare a activității mele în învățământul de stat. În același timp am și experiența în lucrul cu adulții pregătind cursanți, care au trecut cu succes examenele Telc, Goethe Zertifikat sau DaF.
Utilizez metode structurate și diverse, care urmăresc formarea de automatisme conversaționale și atingerea cât mai timpurie a fluenței în noua limbă.

Vă aștept.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba germana Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre meditator
Nume Iuliana Mihailescu
Experiența 8 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Bursieră a Institutului Goethe, dețin diploma Goethe-Zertifikat C1 din anul 2016 în urma unui stagiu la Bonn (Germania). Am absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine în anul 2010, secția Filologie Germană-Engleză și în 2012 Masteratul de Traduceri Literare.
  • Am avut de asemenea rezultate foarte bune la limba și literatura română pe tot parcursul școlii generale și a liceului.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept