Ionut Deaconu - Meditatii Limba franceza
Ultima actualizare Jan 27, 2022
ID-ul postării 3533
Lectii online, pe Zoom. Simple, usor de inteles, eficiente, bazate pe tehnici de predare si experienta internationala la o scoala privata din Dubai.

Cursuri de limba franceza (inclusiv modulul medical, pentru cei care doresc o cariera in Franta sau Canada), germana si spaniola organizate in propriul centru de limbi straine, in colaborare cu alti colegi profesori din oras.

Manuale oferite GRATUIT (suport din hartie sau digital), atractive, moderne, includ audio / video / subiecte de comunicare.

Raport calitate / pret avantajos. Prima lectie (de evaluare) - GRATUITA. Se ofera bon fiscal / factura la finalul lectiei, iar plata se poate face si cu cardul, prin POS, link de plata sau Revolut.

Seriozitate & performanta: rezultatele sunt GARANTATE - fosti si actuali cursanti activeaza acum in domenii si companii diferite, de prestigiu, in tara si peste hotare.

Reduceri substantiale la grupa de 2 (maxim 4) cursanti in grupa - accent pe calitate, nu cantitate.

Timpul acordat lectiei este o ora jumate, timp optim si suficient pentru a acumula cunostiinte noi si a le pune in practica (dupa o ora de obicei deja atentia incepe sa scada).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba franceza Cluj-Napoca
Locație
Locație
Județ Cluj
Oraș Cluj-Napoca
Informații despre meditator
Nume Ionut Deaconu
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Diploma de licenta in limbi straine si experienta internationala (mai mult de trei ani petrecuti intr-o scoala internationala din Dubai cu grupe de varsta incepand de la gradinita pana la liceu) pe langa cei 18 ani in institutiile de stat si private din tara.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept