Andreea G - Meditatii Limba franceza
Ultima actualizare Jan 22, 2022
ID-ul postării 3809
In cei 10 ani de experiență, am ajutat peste 10 000 de studenti din intreaga lume prin intermediul cursurilor mele, individuale sau de grup. Zeci de mii de examene DELF luate cu punctaj maxim. Doctorat în traduceri. Profesor acreditat cu cea mai înaltă certificare recunoscuta international. Am ajutat zeci de mii de studenți, adulți, elevi sa își depășească teama de a vorbi in public FLUENT în limba franceza si de a obține JOBUL mult dorit.

PASIUNEA pentru limba franceza m-a determinat sa creez o serie de cursuri interactive, ce pun accent pe discuții. De aceea, cursurile mele conțin TEME INTERESANTE și utile pentru tine.

Cursul este personalizat si adaptat nevoilor tale pentru ca tu sa ai parte de cea mai captivanta experienta si sa nu simti ca invatatul este o obligatie, ci mai degraba, o PLACERE.

NOUTATE: metodologie modernă de a învăţa franceza. Multe activităţi INTERACTIVE de scriere, citire și materiale prezentate audio și video. Modalitate COMPACTA de a studia şi de a dezvolta abilităţile de comunicare. Astfel, studierea francezei devine mai interesantă și eficientă, iar studentul nu se plictiseşte.

BENEFICII: franceza vorbita fluent, cu un accent frumos și o pronunţie corectă, folosind Cea Mai Bună Metodologie și Program de Studiu.

Rata de promovabilitate a examenelor Delf si Dalf a cursantilor proprii este de 100%.

Prima întâlnire include o evaluare a nivelului, prezentarea metodei, stabilirea prioritatilor si formularea unei strategii de lucru ce ne va permite sa obtinem cele mai bune rezultate.

Durata si frecventa sedintelor variaza in functie de varsta cursantilor si o analiza a nevoilor individuale si colective.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba franceza Bucuresti - Sectorul 6
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Andreea G
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Profesor universitar
Studii
  • 1. Licențiată în limba engleză, română si franceză – Facultatea de Limbi Străine, Universitatea Bucuresti;
  • 2. Master in traducere si interpretare - Universitatea Bucuresti;
  • 3. Doctor in engleza;
  • 4. The Cambridge Proficiency exam: level A;
  • 4. Diplomă de Studii de Limba Franceză (DALF)- nivel nativ;
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept