Date de contact
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 2 Tora V.
Tora V - Limba engleza

Tora V. - Meditatii Limba engleza

Înainte de a purta dialoguri în limba engleză, cunoașterea gramaticii este ca un fundament solid. Este mai important să vorbești corect gramatical decât să emiți simple cuvinte într-o limbă străină. Adesea, elevii se confruntă cu teama de a face greșeli, iar această frică îi oprește să își exprime liber ideile.

La clasele noastre de grup, cu un număr maxim de 6 elevi, abordăm gramatica limbii engleze într-un mod interactiv. Elevii învață împreună, se corectează reciproc și, cel mai important, își depășesc teama de a comunica în limba engleză. Nu mai există jenă sau frică de a greși, deoarece acești elevi devin repede conștienți de regulile gramaticii și își îmbunătățesc abilitățile într-un timp relativ scurt.

Abonamentul pentru aceste clase de grup este de doar 450 RON pe lună, oferind 2 ore de limba engleză pe săptămână + 1 carte/joc Usborne lunar. Pretul include si cadoul de Craciun. Participarea la clasa demo este gratuită și se face alături minim 3 prieteni sau colegi. (350 ron abonament engleza, 44 ron/ora + 100 ron/luna cartea/jocul cu transport inclus din UK-Romania, Romania-elev)

Pentru clase individuale 1 la 1 pretul este de 75 ron/ora, contract si factura incluse, fara TVA.
Detalii
Pret 130 lei / doua ore
Clasa predată Limba engleza
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 2
Informații despre profesor
General
Experiența 10 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • ISF
  • ASE
  • Athenaeum
  • C.A Rosetti

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 2
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept