Simina Miuta - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Dec 3, 2021
ID-ul postării 4355
Ofer meditații la limba engleză nivel incipient, intermediar si avansat. Sunt absolventa a universității Durham, din Marea Britanie, și dețin certificare TEFL de predare a limbii engleze ca limba straina. Ședințele sunt structurate in funcție de nevoile studentului/studenților, dar in general lecțiile vor cuprinde cele patru competente principale de reading, listening, writing, speaking.

Ofer pregătire specializată pentru examene și certificări precum IELTS, Cambridge, TOEFL, sau examene bilingv/bacalaureat. Ședințele au ca scop pregătirea studenților pentru diferite examene sau pur și simplu consolidarea cunoștințelor de limba engleză pentru uzul personal. Acestea se desfășoară online, pe Skype sau Zoom.

Initial, ofer o ședința gratuită de 15 minute in care putem discuta obiectivele elevului. Astfel, pot concepe un plan de studiu potrivit nevoilor fiecăruia. Vă rog sa mă contactați la următoarea adresa de email: iamsimina@gmail.com la care răspund prompt. Am număr de telefon străin, dar răspund la cereri prin email la fel de prompt.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 1
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 1
Informații despre meditator
Nume Simina Miuta
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Translator
Studii
  • Absolventa a universitatii Durham, Marea Britanie
  • Licența in engleză-japoneza
  • Absolventa a programului de schimb de studenți al universității Kumamoto, Japonia
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept