Roxana Gorcea - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Aug 9, 2022
ID-ul postării 5038
Numele meu este Roxana si am 24 de ani.
Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia LMA engleza-spaniola din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar in prezent sunt studenta la master in cadrul aceleiasi facultati.
Inca din primul an de facultate am inceput sa ofer meditatii pentru limba engleza, continuand prin a preda in cadrul unor institutii de invatamant private. Dupa finalizarea studiilor de licenta, am decis sa lucrez in domeniul IT, dezvoltandu-mi abilitatile de comunicare prin prisma pozitiei pe care am avut-o in companie (Quality Analyst) continuand sa predau in paralel limba engleza, dar si spaniola.
Am lucrat inclusiv cu copii speciali care au avut rezultate uimitoare, precum toti copiii pe care i-am indrumat bazandu-ma pe feedback-urile pozitive primite de-a lungul timpului.
Pasiunile mele includ predatul, psihologia, muzica, pictura si in general tot ce tine de natura artistica, astfel ca lectiile vor fi interactive si interesante pentru copii pentru a le stimula gandirea ''outside the box''.
Metoda de predare este una moderna, incurajand copilul sa devina independent si sa invete sa filtreze informatia ajutandu-se de toate resursele disponibile in prezent.
In luna decembrie preturile vor fi mai mici decat restul lunilor:
Grupa format fizic: max. 2-3 copii - 6̶5̶ ̶l̶e̶i̶55 lei/1h30min
Grupa format online zoom: max. 2-3 copii - 5̶5̶ ̶l̶e̶i̶45lei/1h30min
Individual format fizic: 8̶5̶ ̶l̶e̶i75 lei/1h30min
Individual format online: 7̶5̶ ̶l̶e̶i̶ 65 lei/1h30min
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 4
Detalii
Pret Nespecificat / o ora si 30 de minute
Materie Limba engleza
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Roxana Gorcea
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia LMA engleza-spaniola din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar in prezent sunt studenta la master in cadrul aceleiasi facultati.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept