Date de contact
Meditatii Limba engleza Oradea Ligia McDaniel
Ligia M - Limba engleza
Garanția primei meditații Nu ți-a plăcut profesorul? Îți rambursăm 100% din valoarea primei meditații sau ți-l găsim pe cel potrivit gratuit.

Ligia M. - Meditatii Limba engleza

Experiența mea de pana acum ca profesor de limba engleză cuprinde predarea limbii engleze elevilor din clasele primare, din clasele de gimnaziu și elevilor de liceu, studenților care doresc sa îsi perfecționeze cunostinetele, cât și adulților care doresc sa se pregătească pentru un loc de munca în strainatate (business English).

Am lucrat și în sistemul de învățământ unde am avut o frumoasa colaborare cu elevii. Am pregătit elevi din fiecare clasa de gimnaziu pentru olimpiada de engleză și pentru examenul Cambridge, elevii obținând rezultatele dorite.

Pentru a eficientiza procesul de învățare a limbii engleze într-un timp cât mai scurt , îmi pliez materialele pe nevoile elevilor mei. Folosesc metode moderne și atractive, în așa fel încât elevii sa aibă șansă sa vorbească, sa scrie și sa citească în engleză, cât și sa asculte limba engleză nativă.

Prețul afișat este pentru o ședință de o oră cu un singur participant. În cazul ședințelor cu doi sau mai multi participanți, prețul unei ședințe de o ora este de 40 de lei/participant.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa mă contactați.

Best regards,

Ligia McDaniel
Locație
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 10 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Studii Universitare

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Oradea
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept