Date de contact
Meditatii Limba engleza Cluj-Napoca Iulia Lungu
Iulia L - Limba engleza

Iulia L. - Meditatii Limba engleza

Profesor la școală cu experiență reală cu elevii:
Pasiunea pentru limbile străine este în legătură directă cu felul meu de a fi. Sunt o persoană răbdătoare, căruia îi place să explice și să culeagă roadele progresului elevilor săi. Studiez de peste 10 ani engleza și franceza și le predau de peste 4 ani. Sunt profesorul mereu așteptat cu drag la oră datorită căldurii și liniștii pe care o inspir către elevi, fiind și cadru didactic. Sunt licențiată în Limbi Moderne Aplicate Engleză-Franceză și de asemenea sunt absolventă a prestigiosului Masterat European de Traductologie-Terminologie, Engleză-Franceză din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Am finalizat modulul psihopedagogic nivelurile I și II cu nota maximă. Metodele de predare sunt interactive și plăcute, iar materialele sunt create și organizate de mine în urma experienței mele cu adulții și copii. Orele sunt personalizate pentru fiecare cursant, ajut copii cu temele de casă sau să progreseze către un alt nivel de limbă. De asemenea, ofer pregătire pentru examene și atestate de limbă, admitere la facultate sau la liceu de profil bilingv sau pentru dorința personală de a putea vorbi și înțelege limba engleză sau franceză. Fiind o persoană energică și empatică, am avut mereu rezultate excelente cu cursanții mei și am creat legături frumoase cu aceștia.
Aștept să ne cunoaștem și să îți demonstrez cât de ușor poți ajunge să fii fluent în limba engleză sau franceză, indiferent de vârstă sau nivel! :) Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la numărul afișat. Orele se desfășoară fizic sau online, materialele sunt asigurate de mine.
Locație
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Profesor cu experiență la catedră și în privat pentru toate vârstele.
  • Absolventă a Facultății de Litere, Departamentul Limbi Moderne Aplicate Engleză-Franceză. Absolventă a Masteratului European de Traductologie-Terminologie Engleză-Franceză, Universitatea Babeș-Bolyai.
  • Absolventă a modulului psihopedagogic nivelurile I și II.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Cluj-Napoca
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept