Erika Kerbalek - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Jan 22, 2022
ID-ul postării 3624
Dau meditații la limba engleza pentru copii/adulți de toate vârstele. Fie ca vrei sa înveți engleză în timpul liber sau pentru școală cu mine înveți tot ce este necesar pentru a vorbi și a scrie ca un adevărat englez. Ne putem pregăti împreună pentru Cambridge Certificate sau orice alt examen de limba engleză, deoarece am dat deja acest certificat și cunosc genurile de exerciții și așteptările. Putem lucra cu orice materiale ai la dispoziție!

Competente: Am dat meditații la matematica timp de mai multi ani și acum aș vrea să-i ajut pe cei care vor sa învețe limba germana, engleză, italiana sau spaniola (Calificări: C2(Abitur)-limba germana, C1 (Cambridge Certificate)-limba engleză, B2/C1(Abitur)-limba italiana, B1-limba spaniola, B1-limba franceza).

Detalii: Meditațiile se vor tine pe Skype sau orice alta platforma online(!). Pretul este negociabil. Contactează-ma pe mail la: erikaiulia@gmail.com sau telefonic: 004917623452988
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 6
Locație
Informații despre meditator
Nume Erika Kerbalek
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • De la gradinita am început sa învăț limba germana și limba engleză. Am fost la Colegiul German din București după care m-am mutat în clasa a 8-a în Germania. De atunci am învățat spaniola, italiana, engleză, franceza și germana intensiv ( am primit certificate pentru toate aceste limbi). Am terminat Bacalaureatul german cu primul premiu și acum studiez lingvistica germana și italiana. Mă aflu des în București și mi-ar face plăcere să-i ajut pe cei care încearcă sa învețe una din aceste limbi.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept