Date de contact
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 6 David Le Roy
David L - Limba engleza

David L.R. - Meditatii Limba engleza

VORBITOR EXPERIMENTAT de limba engleză, profesor, trainer și traducător, cu experiență de peste 7 ani în predarea limbilor engleză și franceză.

—- CE OFER?—- Pregătire pentru limba engleză, la orice nivel (A1-C2)

Pregătire pentru examene. Pregătire pentru emigrare, interviuri, consiliere pentru obținerea unui loc de muncă cu lb. engleză.

Pregătire pentru Academia de Poliție, Jandarmi etc.

Vă propun să uităm metodele tradiționale care au fost dovedite ineficiente și să ne axăm strict pe partea de comunicare. Competențele într-o limbă străină nu țin de cât de multe informații cunoaștem despre acea limbă, ci de câtă încredere avem în ceea ce cunoaștem deja atunci când le folosim în convorbire și să progresăm cu răbdare și perseverență. Dacă aveți mai multă încredere în cunoștințele voastre și nu vă impuneți bariere artificiale, puteți învăța mult mai repede și, cel mai important, plăcut!

Competențele cele mai importante țin de creativitate, improvizare și încredere, nu de cât de bine cunoaștem conjugările verbelor.

V-ați întrebat vreodată de ce nu puteți comunica eficient în ciuda tuturor eforturilor depuse de-a lungul timpului prin diverse metode?

Totul pornește de la lipsa de exercițiu în comunicare. Vă propun o ședință de probă în care să vă explic principiile pe care mă bazez pentru a vă ajuta să deprindeți încredere în exprimare indiferent de context.

Dacă vă doriți ceva diferit față de ce se predă în mod general, centrat strict pe nevoile voastre și pe situația voastră actuală, vă propun să începem o colaborare.

Ședințele se desfășoară exclusiv INDIVIDUAL, nu lucrez în grupe decât dacă acest lucru se dorește în mod absolut. De asemenea, lucrez atât online, cât și la domiciliul meu sau al cursantului. De-a lungul timpului, am pregătit medici, avocați, oameni de afaceri, precum și artiști (Irina Rimes), având rezultate deosebite cu fiecare dintre aceștia, reușind să își atingă obiectivele lingvistice într-un timp relativ scurt.
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Universitatea din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept