Andreea Sava - Meditatii Limba engleza
Ultima actualizare Aug 9, 2022
ID-ul postării 2062
Ofer meditatii la limba engleza. 🤗

Sunt studentă in anul 3 in cadrul Facultatii de Litere din Cluj la sectia engleza-norvegiana si anul acesta absolv si modulul psihopedagogic. Practica pedagogică am efectuat-o la C.N. Gheorghe Șincai. Sunt vorbitoare de engleza la nivel C2, am diploma Cambridge si atestat la enngleza.

Pot ajuta elevul sa inteleaga mai bine notiunile de gramatica si vocabular aferente nivelului, sa ajut la nivel conversational, prin purtarea unor discutii in limba engleza pe diferite subiecte. Comunicarea este extrem de importanta si vreau sa ajut elevul sa-si exprime punctul de vedere, folosindu-se de vocabularul aferent nivelului. Ma mulez dupa cerintele elevului/parintelui. Pot ajuta si cu temele pentru scoala.

Sunt o fire deschisa, calda si rabdatoare. Pot veni la adresa elevului sau sa tin ora online, in functie de preferinte.

Tarif: 40 lei/1h sau 70/2h.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Cluj-Napoca
Detalii
Pret 70 lei / doua ore
Materie Limba engleza
Nivelul elevului
Locație
Informații despre meditator
Nume Andreea Sava
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt studentă in anul 3 la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, la sectia engleza-norvegiana si anul acesta absolv si modulul psihopedagogic din cadrul Facultății de Psihologie si Știinte ale Educatiei. Profilul liceului absovit a fost științe sociale bilingv engleza, la Colegiul Național "Costache Negri" Galați.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept