Date de contact
Meditatii Limba engleza Bucuresti (toate sectoarele) Anda Herteg
Anda H - Limba engleza

Anda H. - Meditatii Limba engleza

Dorești să-ți îmbunătățești nivelul de engleză într-un mod eficient și plăcut? Ofer meditații personalizate la engleză pentru toate vârstele!
Cu un nivel C1 la examenul de Cambridge și experiență bogată în predarea limbii engleze, îți garantez că vei face progrese semnificative. Folosind materiale adaptate și o abordare interactivă, îți voi oferi instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.
Personalitatea mea caldă și sociabilă face experiența de învățare mai plăcută și mai interactivă. Mă descriu foarte bine cu copiii, creând un mediu de învățare confortabil și prietenos.
Indiferent dacă vrei să îți îmbunătățești conversația, să te pregătești pentru examene sau să îți dezvolți abilitățile de scris, sunt aici să te susțin în călătoria ta către excelență în limba engleză.
Contactează-mă astăzi pentru a stabili o primă ședință de meditație! Let's learn and grow together!"
Detalii
Pret 50 lei / o ora si 30 de minute
Clasa predată Limba engleza
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența Mai putin de un an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Am atins un nivel C1 în limba engleză și un nivel b1-b2 în franceză. Performanța mea excelentă în bacalaureat, cu o notă de 9,50 la limba română, și 10 la istorie, demonstrează pasiunea și angajamentul meu pentru învățare și pentru explorarea culturii și limbilor străine.In prezent sunt studenta la o facultate ce utilizează matematica ,fapt ce evidențiază angajamentul meu pentru educație ,reușind sa obțin niște note bune in sesiune .

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti (toate sectoarele)
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept