Date de contact
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 5 Alexia Maria
Alexia M - Limba engleza

Alexia M. - Meditatii Limba engleza

Studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și literatura română - limba și literatura engleză. Am promovat bacalaureatul cu media 9.18. (9.20 română, 10 istorie, 8.35 geografie). Dețin un certificat de limbă engleză ECL nivel B2 și am promovat examenul de competență lingvistică cu nota 10. Dețin și competențele digitale ECDL nivel experimentat.
Sunt absolventă a douăsprezece clase la profilul Filologie - Intensiv Engleză la un liceu din București. Media generală a celor 4 ani de liceu este 9,86. Pasiunea pentru limba și literatura română, precum și pentru limba engleză, m-a făcut să aleg o carieră în domeniul filologiei. Deși la rândul meu elevă, elevii pe care i-am meditat în parcurs de doar câteva luni au reușit să își ridice notele datorită perseverenței și exercițiului continuu - ceea ce reprezintă cheia succesului.
Îmi doresc să fiu pentru cei ce mă aleg nu o simplă meditatoare, ci o prietenă care te ajută să îți atingi obiectivele.
Am o experiență vastă cu copiii, datorită voluntariatelor pe care le-am făcut de-a lungul timpului, ce au implicat activități educative, sociale, de joacă și de mișcare, dar și de creativitate.
Domeniul educației și al formării tinerelor talente este cel pe care îmi doresc sa îl urmez, iar lecțiile alături de mine sunt începutul unui viitor frumos!
Vă rog să mă contactați prin mesaj în primă fază. Mulțumesc!
Detalii
Pret 50 lei / o ora
Clasa predată Limba engleza
Nivelul elevului
Locație
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și literatura română - limba și literatura engleză.
  • Am absolvit Colegiul Național Ion Neculce cu media 9,86. La examenul de bacalaureat am luat nota 9,20 la română, 10 la istorie și 8,35 la geografie.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba engleza Bucuresti - Sectorul 5
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept