Date de contact
Meditatii Limba chineza Oradea Diana
Diana - Limba chineza

Diana - Meditatii Limba chineza

Bună! Mă numesc Diana Spînu. Sunt profesoară de limbile Chineză si Rusă Predau limbile din pasiune. Ofer elevilor materiale moderne și interactive însoțite de audio. Stimulez capacitatea de învățare prin trezirea curiozității. Ofer informații despre cultură și limbă din experiență personală. Aplicăm materialele învățate în potențiale situații reale. Mențin atenției elevului la un nivel sporit prin implicarea sa maximă în timpul lecției. Pentru o eficiență mai mare a cursurilor ofer și temă pentru acasă la tema studiată (la dorința elevului). Avansăm din momentul când studentul se simte încrezut că a asimilat materia predată.
De fire sunt o persoană calmă și răbdătoare. Pot repeta de numumărate ori aceeși informație și mă adaptez după viteza de învățare a fiecărui student. Scopul meu este să vad că elevul are succese. Asta în final îmi aduce satisfacție de la munca depusă.
Motto-ul meu în calitate de profesor:
”Îi poți da unui elev câte o lecție în fiecare zi, dar dacă îl poți îndruma să învețe stârnindu-i curiozotatea, el își va dedica întreaga viață învățăturii.” Clay P. Bedford
Posed programă specializată dedicată copiilor cât și adulților. Durata unei lecții este de 60 min. Cursul este potrivit studenților ce doresc sa să pregatescă de susținerea testelor internaționale de limbi straine de exemplu HSK/HSKK ( la limba Chineză) sau doritorilor de a cunoște o limbă internațională. Lecțiile au loc individual sau în grupuri mici de 2-3 persoane.
Am experiență de predare 7 ani. 4 din elevii care i-am meditat au luat locuri premiante la concursul internațional ”汉语桥/Chinese Bridge”. Un alt elev, după doar cateva luni, a reusit să ia testul HSK 4 (B2 la chineză) și să prindă o bursă gratuită la Universitatea din Shenzhen unde își urmează studiile la moment.
Calificare:
-Vorbitoare nativă de limba rusă
- HSK 5 (C1)
- Locul I la concursul Internațional Chinese Bridge (2010/2012/2014/2016)
Detalii
Pret 90 lei / o ora
Clasa predată Limba chineza
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Bihor
Oraș Oradea
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 7 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Bună! Mă numesc Diana Spînu. Sunt profesoară de limbile Chineză, Rusă și Engleză. Predau limbile din pasiune. Ofer elevilor materiale moderne și interactive însoțite de audio. Stimulez capacitatea de învățare prin trezirea curiozității. Ofer informații despre cultură și limbă din experiență personală. Aplicăm materialele învățate în potențiale situații reale. Mențin atenției elevului la un nivel sporit prin implicarea sa maximă în timpul lecției. Pentru o eficiență mai mare a cursurilor ofer și

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba chineza Oradea
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept