Date de contact
Meditatii Limba chineza Bucuresti (toate sectoarele) Catrinoiu Diana
Catrinoiu D - Limba chineza

Catrinoiu D. - Meditatii Limba chineza

你好! Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să poți vorbi și scrie în limba chineză sau dacă pur și simplu ești fascinat de cultura chineză, ești în locul potrivit!

Sunt absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția Chineză - Rusă, și îți ofer șansa de a explora minunata lume a limbii chineze într-un mod distractiv și eficient. Cu mine, învățatul devine o aventură culturală și lingvistică!

Fie că ești începător sau ai deja ceva cunoștințe, cursurile mele sunt adaptate nevoilor tale. Personalizăm materialele și ritmul astfel încât să te simți confortabil și să înveți cu plăcere. Vom explora împreună scrierea, vorbirea și gramatica limbii chineze, dar și secretele culturii fascinante a acestei țări.

Hai să transformăm împreună un hobby într-o adevărată pasiune! Daca te-am convins, lasa-mi un mesaj si te voi contacta eu in cel mai scurt timp.
Detalii
Pret 100 lei / o ora si 30 de minute
Clasa predată Limba chineza
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti (toate sectoarele)
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia Chineza - Rusa si absolventa a sectiei de Filologie intensiv engleza din cadrul Colegiului National Scoala Centrala Bucuresti.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Limba chineza Bucuresti (toate sectoarele)
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept