Date de contact
Meditatii Istorie Bucuresti - Sectorul 3 Magic Tutoring Centre
Magic T - Istorie

Magic T.C. - Meditatii Istorie

Pregatire intensa pentru examenul de Bacalaureat si admitere la Academia de Politie.

Ofer meditatii atat individuale, cat si in grup. Preturi avantajoase in functie de numarul elevilor Sala in care au loc meditatiile, a fost creata special pentru acest scop, dispune de tabla, laptop, videoproiector, care ajuta la realizarea unor activitatii interactive. Ofer meditații la limba și literatura română elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal pentru consolidarea cunoștințelor și pregătirea examenelor naționale (Evaluare Națională, Bacalaureat), dar și pentru examenele de admitere la Facultatea de Poliție/Jurnalism/Drept/ SNSPA, precum si pentru activitatea scolara zilnica. Verific si ajut la realizarea temelor, daca este nevoie. De asemenea, pot lucra și cu preșcolari. Sunt incluse fișe de lucru, materiale auxiliare pentru rapida și constienta acumulare de noțiuni si deprinderi.


Avand in vedere situatia actuala meditatiile se desfasoara si in mediul online! Se lucreaza individual, pe tabla virtuala, rezultatele fiind la fel de bune!
Informații despre profesor
General
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Magic Tutoring Centre reprezintă mai mult decât un centru de pregătire, aici este locul în care vei învăța că nimic nu este imposibil și că orice lucru poate fi deprins cu ușurință, prin studiu, cu ajutorul unor profesori devotați. Fie că te pregătești pentru Evaluarea Națională, Bacalaureat, admitere la facultate sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățesti rezultatele academice sau profesionale, la noi vei găsi soluția pentru a obține ceea ce îți dorești.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Istorie Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept