Date de contact
Meditatii Istorie Bucuresti - Sectorul 5 Georgeș Ionuț
Georgeș I - Istorie

Georgeș I. - Meditatii Istorie

Numele meu este Georgeș Ionuț si sunt profesor de istorie la un liceu din București. Am finalizat studiile Facultății de Istorie UBB (nivel licență), cu media 9,50, urmate de un masterat la Universitatea București, cu media 10. De asemenea, am obținut examenul de definitivare în învățământ cu nota 9,50. Ofer pregătire la disciplina istorie în vederea susținerii examenului de bacalaureat, dar și pentru admitere la Academia de Poliție.
În ultimii 5 ani, elevii mei au obținut rezultate excelente la examenul de bacalaureat. Sunt o fire deschisă, comunicativă și orientată spre obținerea rezultatelor dorite.
Sedințele de pregătire vor fi plăcute, bazate pe discuții libere, povestiri și explicații. Pe scurt, nu o să tociți materia, ci o veți înțelege natural. Lecțiile vor fi parcurse prin conversații și explicații punctuale, eliminând ideea de „scriere după dictare”.
Ședințele pot avea loc la domiciliul meu, al elevului sau in format online, în funcție de preferințele fiecăruia. Pun la dispoziție toate materialele necesare pregătirii, iar tariful unei ședințe de 2 ore este 100 lei.
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Istorie
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 5 ani
Ocupație
  • Profesor
Studii
  • Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Istorie și Filosofie (nivel licență)
  • Universitatea București, Istorie și politică militară ( masterat)

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Istorie Bucuresti - Sectorul 5
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept