Date de contact
Meditatii Informatica Bucuresti (toate sectoarele) Oprea George
Oprea G - Informatica

Oprea G. - Meditatii Informatica

Salut! Sunt student în anul 2 la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București și ofer meditații la informatică pentru elevii claselor IX-XII. Cu o pasiune profundă pentru domeniul IT și o experiență vastă în lucrul cu elevii, sunt pregătit să te ajut să îți atingi obiectivele academice și să îți îmbunătățești cunoștințele de informatică.
De ce să alegi meditațiile mele?
Experiență solidă: Am lucrat cu peste 20 de elevi, ajutându-i să înțeleagă mai bine conceptele de bază și avansate din informatică și să se pregătească eficient pentru examene.
Rezultate dovedite: Am obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat la informatică, cât și media 10 la programare calculatoarelor (PCLP1) în primul an de facultate reflectând nivelul meu înalt de cunoștințe și dedicare.
Metodologie adaptată: Fiecare elev este unic, așa că abordez o metodă personalizată de predare, adaptată nevoilor și stilului de învățare al fiecărui student.
Flexibilitate: Ofer sesiuni online (2 ore), permițându-ți să înveți într-un mod confortabil și eficient.
În plus, pentru a asigura o atenție maximă și un progres semnificativ al fiecărui elev, sesiunile de meditații sunt structurate în grupuri mici, cu maxim 3 elevi din aceeași clasă sau, în general, 2 elevi. Această abordare permite o interacțiune eficientă și personalizată, oferindu-mi posibilitatea de a adapta metodele de predare la nevoile specifice ale fiecărui grup.
Pentru mai multe detalii și programări, nu ezita să mă contactezi.
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Informatica
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • Facultatea de Automatică şi Calculatoare, UPB

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Bucuresti (toate sectoarele)
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept