Date de contact
Meditatii Informatica Timisoara Maletici Miroslav
Maletici M - Informatica

Maletici M. - Meditatii Informatica

Salut, sunt Maletici Miroslav, angajat al corporației Nokia și student la Universitatea Politehnica Timișoara, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare (CTI). Am obținut nota 10 la Bacalaureat și am obținut rezultate maxime la examenele de programare. De asemenea, am acumulat experiență în rolul de dezvoltator de software la Continental Automotive și în prezent ocup aceeași poziție la Nokia. Aceasta îmi conferă o expertiză vastă în domeniul programării.

Dacă dorești să găsești un profesor particular pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de programare, sunt alegerea potrivită pentru tine. Îți ofer meditații atât online, cât și față în față în Timișoara. Voi acoperi subiecte precum limbajul C (nivel avansat), C++ (nivel avansat), dar și HTML, CSS și Excel.

Prin intermediul unei abordări interactive în procesul de predare, îți pot garanta că vei învăța să scrii cod optim și eficient pentru a-ți atinge obiectivele. Îți voi pune la dispoziție și resurse suplimentare pentru a-ți consolida cunoștințele și pentru a înțelege mai bine conceptele.

Datorită experienței mele extinse acumulate pe parcursul facultății și în diverse poziții de muncă, îți asigur că vei beneficia de o experiență de învățare unică și vei învăța să utilizezi aceste instrumente cu ușurință.
Informații despre profesor
General
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Programator
Studii
  • Salut, sunt Maletici Miroslav, angajat al corporației Nokia și student la Universitatea Politehnica Timișoara, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare (CTI). Am obținut nota 10 la Bacalaureat și am obținut rezultate maxime la examenele de programare. De asemenea, am acumulat experiență în rolul de dezvoltator de software la Continental Automotive și în prezent ocup aceeași poziție la Nokia. Aceasta îmi conferă o expertiză vastă în domeniul programării.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Timisoara
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept