Date de contact
Meditatii Informatica Bucuresti (toate sectoarele) Dragoș-Matei Mincinoiu
Dragoș-Matei M - Informatica

Dragoș-Matei M. - Meditatii Informatica

Cauți o persoană de vârsta ta, care să știe bine informatică, dar și cum să o predea? Atunci sunt omul tău.

• Un pic despre mine
Numele meu este Dragoș-Matei Mincinoiu, absolvent al Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" și, în prezent, student la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Am experiență în lucrul cu diverse diverse limbaje de programare (C++, SQL, HTML, CSS, JavaScript, Python), precum și cu medii de programare (VS Code, CodeBlocks), dar și în predare (fost profesor la Academia de Robotică).


• Ce ofer
Meditații pentru elevii de liceu ce doresc să susțină Bacalaureatul la informatică (atât matematică-informatică, cât și științele naturii), care doresc să dea admitere la o facultate cu probă la informatică sau care doar își doresc să afle mai multe despre această disciplină.


• Detalii despre meditații
Ședințele se desfășoară în mediul online, prin Google Meet. Durata este de două ore. Se va lucra individual sau în grupe (de cel mult 2), în funcție de orarul fiecăruia.

Se vor trimite, după fiecare ședință, teoria pe scurt, codurile-sursă și "tabla" ședinței (ce exemplificăm în scris).

Nivelul de pregătire nu este relevant. Fie că este vorba de a lua totul de la 0, fie că se dorește aprofundarea cunoștințelor, sunt pregătit să răspund la orice nevoie și dorință a elevului.


• Și, totuși, de ce eu?
Am fost și eu elev, acum nu foarte mult timp. Cunosc foarte bine cerințele de Bac, cum arată ziua unui elev de clasa a douăsprezecea și, cel mai important, faptul că fiecare învață în modul său și este mai receptiv la diverse stiluri de învățare, pe care sunt pregătit să le acomodez.

Pun preț pe ce înseamnă informatica. Sub o forma sau alta, cu toții ne întâlnim cu diverse tipuri de tehnologie și punem în aplicare algoritmi zilnic, chiar dacă nu ne dăm seama. Sunt interesat, în primul rând, de dezvoltarea unei gândiri algoritmice bazate pe logică, care să folosească mai departe atât în profesia aleasă, cât și în viața de zi cu zi.
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Informatica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti (toate sectoarele)
Informații despre profesor
General
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, ASE București
  • Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", București (medie liceu: 9.65; medie bacalaureat: 9.18)

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Bucuresti (toate sectoarele)
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept