Date de contact
Meditatii Informatica Iasi Bragă Elena-Isabella
Bragă E - Informatica

Bragă E. - Meditatii Informatica

Absolventa a unui liceu de top din Galati, Colegiul National "Vasile Alecsandri", am obtinut rezultate exceptionale in domeniul informaticii si materia asta m-a impins spre o cariera in programare, pe care o urmez si acum, atat in calitate de profesor la o scoala privata care preda cursuri in domeniul IT, dar si in calitate de programator, Front-End Developer.
Ofer mediatii la informatica pentru orice nivel, de la gimnaziu, pana la liceu si pentru pregatire pentru bacalaureat. Meditatiile pot fi oferite si pentru varste mai mici, insa in diverse programe, cum ar fi Scratch, Thunkable, si incet-incet se ajunge la C++, HTML, CSS, Javascript, si altele.
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Informatica
Nivelul elevului
Locație
Locație
Județ Iasi
Oraș Iasi
Informații despre profesor
General
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Studentă în anul I la master in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare a Universității Gheorghe Asachi din Iași, programator, mai exact FrontEnd Developer si profesor la o scoala privata de programare, pregatesc elevi de orice nivel, incepand de la clasele mici, pana la bacalaureat si ii ajut sa ajunga la potentialul lor maxim, aratandu-le ca matematica si informatica nu sunt atat de rele pe cat le fac unii oameni sau chiar profesori sa para, prin multa munca si rabdare

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Iasi
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept