Date de contact
Meditatii Informatica Iasi Bragă Elena-Isabella
Bragă E - Informatica

Bragă E. - Meditatii Informatica

Absolventa a Facultatii de Matematica, specializarea matematica-informatica si in prezent studenta la master de Automatica si Calculatoare, am obtinut rezultate exceptionale in domeniul informaticii si materia asta m-a impins spre o cariera in programare, pe care o urmez si acum, atat in calitate de profesor la o scoala privata care preda cursuri in domeniul IT, dar si in calitate de programator, Front-End Developer.
Ofer mediatii la informatica pentru orice nivel, de la gimnaziu, pana la liceu si pentru pregatire pentru bacalaureat. Meditatiile pot fi oferite si pentru varste mai mici, insa in diverse programe, cum ar fi Scratch, Thunkable, si incet-incet se ajunge la C++, HTML, CSS, Javascript, si altele.
Detalii
Locație
Locație
Județ Iasi
Oraș Iasi
Informații despre profesor
General
Răspunde repede
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Studentă în anul I la master in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare a Universității Gheorghe Asachi din Iași, programator, mai exact FrontEnd Developer si profesor la o scoala privata de programare, pregatesc elevi de orice nivel, incepand de la clasele mici, pana la bacalaureat si ii ajut sa ajunga la potentialul lor maxim, aratandu-le ca matematica si informatica nu sunt atat de rele pe cat le fac unii oameni sau chiar profesori sa para, prin multa munca si rabdare

Recenzii recente

5 out of 5 stars

Profesoară de nota 10

O profesoară cu multă răbdare !

Oana P.

5 out of 5 stars

Progres si rezultate bune

Am început de la un nivel de bază, dar acum progresul este evident și rezultatele sunt mai bune. Comunicarea este foarte buna, iar Elena este foarte drăguță și un profesor foarte bun și răbdător.

Carolina

5 out of 5 stars

Punctualitate, organizare și rezultate pe măsură

Experiența cu Elena a fost foarte bună. Este punctuală, organizată și are lecțiile pregătite și bine structurate. Am performat mai bine la subiectele pentru bacalaureat și am dezvoltat un mod de gândire mai eficient pentru rezolvarea problemelor. Îmi place foarte mult cum am lucrat cu ea până acum.

Dascalescu V.

5 out of 5 stars

Experiență bună și explicații clare

Experiența a fost foarte ok. Elena explică foarte bine și reușesc să înțeleg totul de la ea.

Stanca E.

5 out of 5 stars

Explicații clare și pregătire solidă

De când am început să lucrez cu Elena, am observat un progres semnificativ în notele mele. Mă simt pregătit pentru bacalaureat și sunt sigur că va fi bine. Știe să explice mai bine decât o profesoară și reușește să facă materia ușor de înțeles pentru toți.

Andrei A.

5 out of 5 stars

Empatie și profesionalism

Pentru fetița mea de clasa a 7-a, Elena a fost esențială în aprofundare. Nu înțelegea bine la școală, dar meditațiile au ajutat-o să acopere lacunele. Comunicarea este foarte facilă prin WhatsApp, ușoară și constantă. Spre deosebire de alți profesori rigizi, a dat dovadă de multă empatie și sensibilitate, pe lângă un profesionalism de nota 10.

Iuliana D.

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Iasi
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept