Date de contact
Meditatii Informatica Bucuresti - Sectorul 5 Antonio Heașcă
Antonio H - Informatica

Antonio H. - Meditatii Informatica

Sunt student în anul 2, specializarea Calculatoare și Sisteme Informatice. Am absolvit liceu mate-info cu o medie de 9,75 și am experiență în meditații la informatică de peste 1 an de zile, cu rezultate remarcabile la examenul de Bacalaureat (medii cuprinse între 8.50 - 10.00). Ofer seriozitate, răbdare, performanță.
Platformele de lucru sunt stabilite cu elevul, în funcție de preferințele acestuia , sau mă pot deplasa la domiciliul acestuia , în sau în jurul sectorului 5, București.
Ești pasionat de informatică, dar te simți blocat în anumite concepte? Ofer meditații personalizate pentru începători sau pentru cei ce vor să obțină o notă remarcabilă la examenul maturității!
Limbajul folosit este C/C++!
Serviciile mele includ:
-Înțelegerea conceptelor de bază ale programării
-Pregătire elevi pentru examenul de Bacalaureat
-Pregătire studenți începători pentru examenele de programare
Prețul este accesibil: 70 RON/2 ore
Detalii
Pret 70 lei / doua ore
Clasa predată Informatica
Nivelul elevului
Locație
Informații despre profesor
General
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt student în anul 2, specializarea Calculatoare și Sisteme Informatice. Am absolvit liceu mate-info cu o medie de 9,75 și am experiență în meditații la informatică de peste 1 an de zile, cu rezultate remarcabile la examenul de Bacalaureat (medii cuprinse între 8.50 - 10.00). Ofer seriozitate, răbdare, performanță.
  • Platformele de lucru sunt stabilite cu elevul, în funcție de preferințele acestuia , sau mă pot deplasa la domiciliul acestuia , în sau în jurul sectorului 5, București.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Bucuresti - Sectorul 5
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept