Date de contact
Meditatii Informatica Bucuresti - Sectorul 2 Adrian Cosmin
Adrian C - Informatica

Adrian C. - Meditatii Informatica

Îmi doresc să împărtășesc cunoștințele mele în informatică și să ajut cât mai mulți elevi să obțină rezultate remarcabile. Sunt deschis să colaborez cu elevi de toate vârstele și nivelurile de pregătire, iar obiectivul meu este să îi ajut să obțină succes în tot ce isi propun.

Absolvent al liceului teoretic "C.A. Rosetti", profilul matematică-informatică intensiv engleză, iar in prezent îmi urmez pasiunea și studiez la Universitatea Politehnica din București, la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației, unde studiez în limba engleză. Aici am avut ocazia să mă implic într-un mediu academic stimulativ și divers, ce m-a ajutat să îmi dezvolt cunoștințele și să îmi perfectionez abilitățile în domeniul matematicii si informaticii.

Experiența mea ca profesor particular de informatică m-a ajutat să împărtășesc această pasiune și să ajut elevii să înțeleagă concepte dificile. Sunt dedicat în a-i ajuta pe ceilalți să își depășească dificultățile legate de informatică și să descopere că această disciplină poate fi interesantă și provocatoare.

Așadar, dacă aveți nevoie de sprijin în informatică și doriți să vă dezvoltați abilitățile în acest domeniu, astept sa luati legătura cu mine pentru a stabili o sesiune de meditații personalizate și eficiente.
Detalii
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Centru de meditatii
Studii
  • • Student la Politehnica, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, domeniul Calculatoare si Tehnologia Informației în Limba Engleză.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Informatica Bucuresti - Sectorul 2
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept