Nicolaescu Alexandra - Meditatii Fizica
Ultima actualizare Jan 27, 2022
ID-ul postării 4721
Studenta Politehnica -Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, ofer meditatii la fizica, atat pentru admiterea la facultatile cu profil tehnic, cat si pentru BAC (module: Termodinamica, Electricitate si Mecanica). Sunt la curent cu programa si am toate materialele si tehnicile necesare atingerii performantei maxime a fiecarui elev.

Sunt flexibila in privinta programului, astfel pot oferi meditatii atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. De asemenea, putem lucra atat individual cat si in grup. Inainte sa incepem colaborarea, as vrea sa ne cunoastem si sa stabilim de comun acord tintele si programul pe care am vrea sa il urmam ca ulterior, daca rezonam, sa incepem activitatea.

Cat despre experienta personala, la examenul de BAC am obtinut media 9.68 (Fizica-10, Matematica-9.55), iar la facultate am intrat cu media 9.75, la buget.

Sunt deschisa, calma si intelegatoare, iar datorita faptului ca urmez si modulul pedagogic in cadrul facultatii, consider ca pot crea un spatiu prietenos, lipsit de tensiune, stres si prejudecati, astfel incat elevul sa se poata simti in largul lui, sa isi atinga potentialul si target-ul de a obtine note foarte bune la examene.

Meditatiile se pot desfasura atat online, cat si fizic la o locatie de comun acord stabilita si vor dura 2 ore, tariful fiind stabilit pe sedinta ( 60 lei/sedinta -individual, 100 lei/sedinta -grup 2 elevi ).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Fizica Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 60 lei / doua ore
Materie Fizica
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Nicolaescu Alexandra
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Studenta Politehnica -Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, anul 2.
  • Absolventa liceu - profil matematica-informatica.
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept