Truică Ștefania - Meditatii Educatie plastica
Ultima actualizare Jan 23, 2023
ID-ul postării 7909
Buna ziua! Numele meu este Truică Ștefania, sunt un artist care profesează atât în domeniul artelor plastice și decorative, cât și în domeniul pedagogic.
Am experiența cu copilași de toate vârstele, urmărind întodeauna să îmi structurez atelierele în funcție de nivelul și nevoile lor.
Studiez arte de la vârsta de 4 ani, în prezent fiind absolventă a Facultății Naționale de Arte.
Fac pregătiri pentru admiterea la liceu sau la universitate sau pur și simplu pot tine cursuri pentru copilași care își doresc sa cunoască tainele acestui domeniu.
Creativitatea este elementul cheie pe care eu caut sa îl dezvolt in elevii mei, urmând apoi sa învățam cum sa punem in practica ceea ce ne dorim sa realizăm.
Vom învăța mai întâi bazele acestui domeniu: cum sa compunem o lucrare artistica, cum sa folosim culorile, proporția și măsurarea obiectelor in pagina, și multe alte tehnici și experimente creative.
Pot tine cursuri separat doar de pictură, desen, portret, anatomie, design vestimentar sau design textil. ( pentru persoanele care își doresc sa aprofundeze un singur domeniu)
Prețul se discuta in funcție de nivel ( preșcolar, școlar, pregătire liceu,facultate, adulti) și de cerințele dumneavoastră.
Aștept cu drag mesajul dumneavoastră! Spor la creație ☺️
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Educatie plastica Popesti-Leordeni
Locație
Informații despre meditator
Nume Truică Ștefania
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Profesor independent
Studii
  • Școala de Muzica și Arte Plastice “Victor Karpis” Giurgiu
  • Liceul de Arte Plastice “N.Tonitza”
  • Universitatea Naționala de Arte
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept