Date de contact
Meditatii Drept Bucuresti - Sectorul 6 Damian Ursu
Damian U - Drept

Damian U. - Meditatii Drept

Ofer meditații la logică pentru BAC și admiterea la Drept UNIBUC. Iau elevii de la zero. Anii trecuți, din 14 elevi care au făcut meditații cu mine pentru Drept, toți au luat cel puțin 16/20 la logică, iar anul trecut am avut și primul 20/20. Toți au fost luați de la zero și erau și de la Real, și de la Uman. De asemenea, am avut de-a lungul timpului aprox. 10 elevi care au dat BAC-ul la logică, tot de la zero, și au luat, în medie, 9,50, având și rezultate de 10. Lucrez și cu elevi de clasa a 9-a ori persoane care merg la olimpiadă și au nevoie de pregătire.

Sunt fost olimpic la logică, iar în momentul de față studiez pentru a deveni profesor de logică. Am în spate o experiență vastă de predare, dobândită în urma voluntariatelor cu copii și adolescenți. Scopul meu este să înțelegeți logica, nu să învățați mecanic, pentru că e o disciplină foarte practică. Pe lângă a ști teoria necesară la admitere și la bac, vă voi arăta și cum, cu ajutorul logicii învățăm ce sunt acelea știri false, știri adevărate și cum să le identificați, vă ajută să vă organizați mai bine informațiile mental pentru a avea argumente mai convingătoare în eseuri ș.a.m.d. Toate abilitățile acestea vă vor fi de mare folos la facultate și mai încolo.

Îmi structurez predarea foarte clar și la obiect, fiind o persoană organizată și care face apel la logică destul de des, ca absolvent de Matematică-Informatică al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”. În prezent sunt anul II la Filosofie UNIBUC.

Ofer meditațiile online, pe Meet, Zoom sau Discord, în funcție de preferință. Am toate materialele digitalizate și ofer și manualul ca PDF. Ședința durează 2h15-2h30 și costă 170 de lei în cazul în care facem ședințele individuale, 1 la 1, ori 150 de lei dacă veniți în grupuri de maximum 3 persoane. Prefer să fiu contactat prin mesaj aici sau SMS, deoarece sunt la cursuri sau lucrez în mare parte a zilei.

NU MAI AM LOCURI ANUL ACESTA. FAC DOAR ÎNSCRIERI PENTRU ANUL ȘCOLAR 2024-2025.
Detalii
Pret 150 lei / doua ore si 30 de minute
Clasa predată Drept
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • absolvent al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din București, specializarea Matematică-Informatică
  • student în anul II la Facultatea de Filosofie a Universității din București

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Drept Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept