Damian Ursu - Meditatii Drept
Ultima actualizare Mar 15, 2023
ID-ul postării 8240
Ofer meditații la logică pentru BAC și admiterea la Drept UNIBUC. Iau elevii de la zero. Anul trecut, din 8 elevi care au făcut meditații cu mine pentru Drept, toți 8 au luat cel puțin 16/20 la logică, toți fiind luați de la zero și fiind și de la Real, și de la Uman. De asemenea, am avut 3 elevi care au dat BAC-ul la logică, tot de la zero, și au luat 8.80, 9.35 și 10. Lucrez și cu elevi de clasa a 9-a ori persoane care merg la olimpiadă și au nevoie de pregătire.
Sunt fost olimpic la logică, iar în momentul de față studiez pentru a deveni profesor de logică. Am în spate o experiență vastă de predare, dobândită în urma voluntariatelor cu copii și adolescenți. Scopul meu este să înțelegeți logica, nu să învățați mecanic, pentru că e o disciplină foarte practică: cu ajutorul ei învățăm ce sunt acelea știri false, știri adevărate și cum să le identificați, vă ajută să vă organizați mai bine informațiile mental pentru a avea argumente mai convingătoare în eseuri ș.a.m.d. Îmi structurez predarea foarte clar și la obiect, fiind o persoană organizată și care face apel la logică destul de des, ca absolvent de Matematică-Informatică al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”. În prezent sunt anul II la Filosofie UNIBUC.

Ofer meditațiile online, pe Meet, Zoom sau Discord, în funcție de preferință. Am toate materialele digitalizate și ofer și manualul ca PDF. Ședința durează 2h15-2h30 și costă 120 de lei în cazul în care facem ședințele individuale, 1 la 1, ori 100 de lei dacă veniți în grupuri de maximum 3 persoane. Prefer să fiu contactat prin SMS, deoarece sunt la cursuri ori lucrez în mare parte a zilei.
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Drept Bucuresti - Sectorul 6
Detalii
Pret 100 lei / doua ore si 30 de minute
Materie Drept
Nivelul elevului
Locație
Locație
Oras Bucuresti
Zona Bucuresti - Sectorul 6
Informații despre meditator
Nume Damian Ursu
Experiența 2 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • absolvent al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din București, specializarea Matematică-Informatică
  • student în anul II la Facultatea de Filosofie a Universității din București
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept