Date de contact
Meditatii Chimie Bucuresti - Sectorul 3 Dragos Andrei Niculae
Dragos A - Chimie

Dragos A.N. - Meditatii Chimie

Hello! Sunt Dragos, asistent universitar la catedra de Anatomie, Fiziologie si Fiziopatologie a fac. de Farmacie UMF Carol Davila, doctorand (PharmD) si asistent de cercetare. Ca pregatire, am terminat programul de licenta si master al fac. de Farmacie UMF Carol Davila (MPharm) si un masterul Medical Nuclide Techniques al Uppsala University in Suedia (Master of Science in Medical Sciences MSMS).

Sustinand lucrarile practice la facultate, am descoperit chemarea mea spre a preda o materie care pentru mine a fost foarte usor de inteles, si de care am fost fascinat, desigur ma refer la Chimie organica, incercand constant sa transmit logica ei, descurajand mereu "toceala" si memorarea. Scopul acestei pregatiri este de a intelege o materie superba, logica corpului si vietii noastre, si, desigur, pregatirea pentru bacalaureat, sau admitere :).
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Clasa predată Chimie
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 1 an
Ocupație
  • Asistent universitar
Studii
  • Hello! Sunt Dragos, asistent universitar la catedra de Anatomie, Fiziologie si Fiziopatologie a fac. de Farmacie UMF Carol Davila, doctorand (PharmD) si asistent de cercetare. Ca pregatire, am terminat programul de licenta si master al fac. de Farmacie UMF Carol Davila (MPharm) si un masterul Medical Nuclide Techniques al Uppsala University in Suedia (Master of Science in Medical Sciences MSMS).

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Chimie Bucuresti - Sectorul 3
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept