Razvan Avram - Meditatii Biologie
Ultima actualizare Sep 20, 2021
ID-ul postării 3827
Ofer meditații la biologie pentru:
- examenul de admitere de la UMFCD București (MG, MD), UMF Cluj, UMF Iași, UMF Brașov;
- examenul de Bacalaureat la biologie (varianta Anatomie și Fiziologie umană, Genetică și Ecologie umană).

--STRUCTURA MEDITAȚIILOR--
Meditațiile încep cu o oră introductivă (GRATUITĂ) – în cadrul acesteia vom discuta și vom stabili atât programul de învățat cât și maniera în care abordăm materia pentru a obține rezultatul dorit.
Stilul meditațiilor va fi unul variat, de la predat materia într-o manieră organizată, cât se poate de logică, la scheme ajutătoare, poze, formule mnemotehnice și discuții interactive. Astfel, stilul de predare va fi adaptat după caz pentru a fi cât mai eficient.
Fiecare meditație va începe cu o scurtă parte recapitulativă (cu întrebări și răspunsuri, scurte teste din ultimele lecții parcurse), apoi vom continua materia (predat cu explicații logice, scheme, desene), iar în final încă o scurtă parte recapitulativă (rezumatul lecției respective, clarificăm nelămuriri). Vor exista și meditații dedicate în întregime unor teste/simulări (teste de tip grilă, iar la sfârșit le corectăm și discutăm).
Consider că meditațiile în grupuri mici aduc beneficii față de cele individuale sau în grupuri prea mari. Partenerii de studiu te pot motiva și ajuta în pregătirea pentru examenul de admitere. Din acest motiv ședințele se vor desfășura în grupe de 2-4 persoane.

--DESPRE MINE--
Am absolvit Facultatea de Medicină Generală la UMFCD (toți anii la bursă/buget). Am studiat 1 an la Universitatea Sorbonne Paris Nord în cadrul programului Erasmus+. Am promovat examenul de rezidențiat în primii 100 din țară (din ~6.000 participanți).
Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 3
Detalii
Pret 100 lei / doua ore
Materie Biologie
Nivelul elevului
Informații despre meditator
Nume Razvan Avram
Experiența 4 ani
Ocupație
  • Doctor
Studii
  • Absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila" Bucuresti
  • Stagiu la Universitatea Sorbonne Paris Nord in cadrul programului Erasmus+
  • Absolvent al Colegiului National de Informatica ,,Tudor Vianu"
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept