Date de contact
Meditatii Biologie Cluj-Napoca Florin Muresan
Florin M - Biologie

Florin M. - Meditatii Biologie

Ședințe INDIVIDUALE. Prima ședință GRATUITĂ. Program de studiu individual PERSONALIZAT. Peste 10 ani de experiență în predarea din Barron's. Exemplu online: youtu.be/rrg9339Ig_A .Ședințe ACTUALIZATE după noua bibliografie a admiterii. Consiliere la orice oră pe toată durata pregătiri.

Pregătirea on-line utilizează tabletă grafică cu posibilitatea vizualizării in timp real a noțiunilor de studiat și al exercițiilor, cu înregistrări și posibilitatea redări ulterioare a materialelor.

Biologia este o materie frumoasa doar dacă este explicata și înțeleasă logic.

Ofer meditații pentru pregatirea admiterii la universităţile de medicină şi farmacie dar şi pentru pregatirea bacalaureatului.

Ofer de asemenea ajutor in studii postliceale, universitare sau profesionale. Dețin planșe, schițe și atlase specifice pentru orice forma de învățare. Ofer meditații atât la biologie vegetală si animală cât și la anatomie, fiziologie umană, genetică şi ecologie umană.

Meditațiile le vom desfășura într-un ritm care să permită o buna înțelegere și aprofundare a noțiunilor de studiat. Meditarea o vom efectua metodic și divizat pentru fiecare lecție sau capitol, la finalul cărora vom testa cunoștințele dobândite într-un mod similar condițiilor examenului de admitere sau ale bacalaureatului, astfel încât la finalul pregătirii va fi dobândită atât componenta științifică cât și cea psihica, acestea doua, puse bine la punct vor asigura reușita.
Detalii
Pret 200 lei / doua ore
Clasa predată Biologie
Nivelul elevului
Locație
Informații despre profesor
General Vezi video de prezentare
Răspunde în 24h+
Experiența Mai mult de 10 ani
Ocupație
  • Doctor
Studii
  • •Absolvent al Colegiului Național "Andrei Mureșanu" Dej
  • •Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca; Diploma accesând: im.ge/i/OoPJG0
  • •Psiho-pedagog nivel 1 și 2, im.ge/i/Ok9Pwc

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Cluj-Napoca
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept