Date de contact
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6 Dinu Tudor
Dinu T - Biologie

Dinu T. - Meditatii Biologie

Bună! Mă numesc Tudor, sunt student în anul 4 la medicină în cadrul UMF Carol Davila și ofer meditații la biologie si chimie organica în vederea pregătirii pentru admiterea la facultățile de medicină și farmacie.

Pe parcursul pregătirii mele pentru admiterea la facultate mi s-au oferit resurse de o calitate excelentă, iar acum caut să le îmbunătățesc și să le transmit mai departe pentru a ajuta cât mai mulți elevi pe drumul carierei lor. Doresc să explic într-un mod logic, personalizat pentru ritmul și stilul de învățare al elevului, așa cum aș vrea să mi se explice mie dacă aș susține acum examenul.

Am obținut 94 de puncte la examenul de admitere și sunt ocupant al locurilor cu bursă din anul întâi. Sunt la curent cu programa actuală, dețin toate materialele necesare pentru admitere și cunosc sistemul de evaluare și ce "capcane" se pot găsi pe drum. Am ajutat astfel zeci de elevi să ajungă pe băncile facultății. Programul meu este flexibil, pot oferi meditații atât în timpul săptămânii cât și în weekend.

Ședințele vor dura în jur de două ore, online sau fizic. Prima ședință va fi gratuită, în care ne vom putea cunoaște, vom putea stabili programul și eventual testa câteva cunoștințe de bază, pentru personalizarea planului de pregătire în funcție de particularitățile elevului astfel încât să fie acoperită materia și rezolvate toate testele.
Detalii
Pret 80 lei / doua ore
Clasa predată Biologie
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 3 ani
Ocupație
  • Student
Studii
  • Liceul - Colegiul National "Mihai Viteazul" - Ploiesti
  • Student in anul 4 in cadrul Facultatii de Medicina UMFCD, admis cu punctaj 94/100 si cu bursa de merit in fiecare an de atunci.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bucuresti - Sectorul 6
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept