Date de contact
Meditatii Biologie Bragadiru Anggelos Mihalea
Anggelos M - Biologie

Anggelos M. - Meditatii Biologie

Bună! Numele meu este Anggelos, sunt student în anul 4 și ofer meditații la Biologie pentru admiterea la Facultatea de Medicină Generală ,, Carol Davila’’, medicina dentara, medicina veterina si pentru examenul de bacalaureat.
Ședința va dura în principiu 2 ore, iar prima ședință va fi introductivă, gratuită, în care vom stabili un program de lucru și ne vom cunoaște. Cunostintele de baza ale elevului nu sunt obligatorii. Voi lucra individual sau în grupă de 2 persoane, întrucât consider că pot transmite mai ușor informația, mă pot mula mai ușor pe nevoile și cerințele tale și te vei simți mai confortabil să-mi adresezi întrebări. La sfarsitul fiecarui capitol parcurs, vei primi o evaluare tip grilă pentru a observa progresul tău și pentru a identifica zonele în care mai ai nevoie de ajutor.
Orele se vor desfășura interactiv, cu variate surse de învățare (poze/scheme/videoclipuri) pentru a intelege si a fixa mai ușor materia.
Detalii
Pret 70 lei / doua ore
Clasa predată Biologie
Nivelul elevului
Informații despre profesor
General
Experiența 1 an
Ocupație
  • Student
Studii
  • Sunt student in anul 4 la medicină generală din cadrul Universitații de medicină si farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

Recenzii recente

Tag-uri - pentru a gasi mai usor anuntul tau.
Meditatii Biologie Bragadiru
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Accept